Wanneer u op het punt staat te beginnen aan een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kunt u er bijna niet aan ontkomen: verlichting aanleggen in Lelystad. Voor veel klussers blijkt het aanleggen van de verlichting nog behoorlijk lastig te zijn! Vanuit de het centrale netwerk van elektriciteitskabels moet er een kabel naar het aansluitpunt voor uw verlichting worden aangelegd. Dit kan een aansluitpunt in het plafond zijn, maar bijvoorbeeld ook een stopcontact voor een vloerlamp. Onze elektriciens zijn u graag van dienst bij verlichting aanleggen in Lelystad. Zo bent u verzekerd van een vakkundige en professionele oplossing, waarbij de kans op nare complicaties minimaal is.

Het komt nog zeer regelmatig voor dat elektriciteitskabels niet op de juiste wijze worden aangelegd. Als gevolg hiervan kan de binnenzijde van de ene elektriciteitskabel in contact komen met de binnenzijde van een andere elektriciteitskabel. Dit heeft een kortsluiting tot gevolg, waardoor u de hulp van een elektricien alsnog zal moeten inschakelen. Het is zonde als uw muren of plafonds moeten worden opgehaald om de kortsluiting te verhelpen na een verbouwing! Wij helpen u dit graag te voorkomen door verlichting professioneel aan te leggen.

Een plan voor verlichting aanleggen in Lelystad

Verlichting aanleggen Lelystad

Verlichting aanleggen in Lelystad is een typische klus voor een elektricien waarvoor u een duidelijk plan moet hebben. Bedenk vooraf waar u de verschillende aansluitpunten in de ruimtes van uw woning wilt gaan gebruiken. Zeker bij een aansluitpunt in het plafond is het erg belangrijk om direct de juiste keuzes te maken. Het zou zonde zijn als u pas achteraf merkt dat u de aansluiting voor uw verlichting liever op een andere plek in de kamer had gewild. Vaak is het nauwelijks mogelijk om het aansluitpunt nog te verplaatsen, omdat er in veel gevallen een gat in uw plafond gezaagd is. Deze zou gedicht moeten worden en vervolgens in dezelfde kleur geschilderd worden als de rest van uw plafond. Dit is geen eenvoudige klus!

Verschillende soorten lichtaansluitpunten

Bij het aanleggen van verlichting in Lelystad heeft u de keuze uit verschillende soorten lichtaansluitpunten. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een aansluitpunt in uw plafond en een stopcontact in de muur. Het is van het type lamp wat u wilt gaan gebruiken afhankelijk, welk type aansluitpunt u nodig heeft. Plafondlampen worden bijvoorbeeld vaak aan het plafond bevestigd, in plaats van via een stopcontact. Voor vloer- en wandlampen is het gebruik van een stopcontact gebruikelijker.

Waarom kiest u voor ons

  • Professionele installatie en elektra
  • Ook beschikbaar voor onderhoud en bij storingen
  • Elektra (brand)veilig aangelegd
  • Klantvriendelijk

24/7 bereikbaar

Call Now Button