Wie zijn wij?

Unikol is dé elektricien in Lelystad! Wij werken in en rondom Lelystad. Voor ons is service erg belangrijk. Wij vinden het belangrijk dat u ons het werk kan toevertrouwen. Daarnaast vinden wij dat u als klant het beste resultaat moet krijgen, voor een eerlijke prijs.

Onze diensten lopen uit van het aanbrengen van elektra, kabels leggen tot stopcontacten aanleggen op de plaatsen die u kiest. Ook de onderhoud en reparatie nemen we voor ons. Daarnaast kunnen wij u helpen als u een nieuwe groepenkast nodig heeft.

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring. Hierdoor weten ze precies wat ze doen en zorgen ze voor een professionele installatie. Door onze zorgvuldigheid en controle zorgen wij ervoor dat al uw elektra aan de veiligheidseisen voldoet. Zo minimaliseren wij de kans op verrassingen.

Naast normaal elektrawerk hebben wij ook een spoedelektricien. Heeft u met spoed een elektricien nodig? Dan kun u de hulp van onze elektricien met spoed in Lelystad inschakelen. Onze elektricien staat 24/7 klaar om u te helpen bij uiteenlopende klussen waarbij spoed is vereist.

Zoekt u een bekwame elektricien met de juiste ervaring en kennis? Neem dan nu contact met ons op via: 0320-782565.

Waarom kiest u voor ons

  • Professionele installatie en elektra
  • Ook beschikbaar voor onderhoud en bij storingen
  • Elektra (brand)veilig aangelegd
  • Klantvriendelijk

24/7 bereikbaar

Call Now Button