24/7 elektricien in Lelystad Het merendeel van de klussen die u normaliter door een elektricien uit laat voeren kunt u op een normale werkdag uit laten voeren. Er zijn echter ook klussen die u het liefst dezelfde dag nog uit laat voeren! Denk bijvoorbeeld aan het verhelpen van een kortsluiting, het oplossen van een stroomstoring in huis, enzovoorts. Dergelijke situaties kunnen niet alleen behoorlijk vervelend en frustrerend zijn, maar ook nog eens voor gevaarlijke situaties zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een brand in huis als gevolg van de kortsluiting. Onze 24/7 elektricien uit Lelystad staat voor u klaar om hulp te bieden in zo’n situatie.

De 24/7 elektricien in Lelystad is niet alleen op werkdagen, maar ook in het weekend te bereiken voor hulp bij elektricienklussen. Daarbij staat deze spoedelektricien 24 uur per dag voor u klaar! Ook op de late avond of in de vroege ochtend komen we bij u langs om problemen met de elektriciteit in huis aan te pakken. Houd er rekening mee dat het inschakelen van de 24/7 elektricien in Lelystad extra kosten met zich meebrengt. Het is zodoende verstandig om voor klussen zonder spoed te wachten tot een volgende werkdag.

Hulp van de 24/7 elektricien in Lelystad bij een kortsluiting

In het geval van een kortsluiting zal er niet alleen een stroomstoring in huis ontstaan, ook kan er in het ergste geval brand ontstaan. Reden genoeg om een kortsluiting zo snel mogelijk te laten verhelpen. Vaak is een kortsluiting het gevolg van de binnenzijde van twee elektriciteitskabels die tegen elkaar aan zijn komen te liggen. Waar het rubberen omhulsel van een elektriciteitskabel dit normaliter voorkomt, is dat in dit geval niet meer het geval. Dit kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van het versmelten van beide kabels.

Gelukkig wordt een brand in veel gevallen voorkomen, doordat de stoppen in de meterkast springen. Toch wilt u zo snel mogelijk geholpen worden om de kortsluiting te verhelpen! Onze 24/7 elektricien in Lelystad komt graag bij u langs om hulp te bieden.

Een stroomstoring op laten lossen

Naast een kortsluiting kan er ook een stroomstoring in uw woning ontstaan. Een stroomstoring hoeft niet altijd het gevolg van een kortsluiting te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een stroomstoring als gevolg van een overbelasting van groepen in de meterkast, het kan ook een algemene storing zijn in uw wijk. Ook voor het oplossen van een stroomstoring kunt u op de hulp van onze 24/7 elektricien uit Lelystad rekenen.

Waarom kiest u voor ons

  • Professionele installatie en elektra
  • Ook beschikbaar voor onderhoud en bij storingen
  • Elektra (brand)veilig aangelegd
  • Klantvriendelijk

24/7 bereikbaar

Call Now Button