Unikol is dé electricien in Lelystad! Met zeer uitlopende diensten zoals het aanbrengen van elektra, kabels leggen, stopcontacten aanleggen op de plaatsen waar u verkiest. Maar ook de onderhoud en reparatie nemen we voor ons. Ook wanneer u een nieuwe groepenkast nodig heeft kunnen wij dit voor u snel, professioneel en dat op een klantgerichte manier!

Vindt u bepaalde informatie niet op onze website, dan kunt terecht bij onze veel gestelde vragen. Die kan u terugvinden onder de tab “FAQ”. Daar vindt u de vragen die gesteld werden door klanten. Is uw vraag nog steeds niet beantwoord? Dan helpen we u graag aan de hand van een telefoontje naar het nummer 0320 782 565.

Ook tijdens onze diensten zijn we klantgericht bezig. Om de beste kwaliteit te bekomen bij de klant thuis, zetten we ons luisterend oor op. We luisteren naar de klant hun noden en verwachtingen en wij voeren ze uit in de vorm van ons vak. Door te luisteren naar de klant bereiken we uiteindelijk een zeer mooi en professioneel resultaat.

Waarom kiest u voor ons

  • Professionele installatie en elektra
  • Ook beschikbaar voor onderhoud en bij storingen
  • Elektra (brand)veilig aangelegd
  • Klantvriendelijk

Heeft u interessante in elektra? Dan is onze blog zeker de moeite om eens te bekijken. Daar vindt u talloze tips over alles wat te maken heeft met elektra! Welke soorten groepenkasten bestaan er? Welke dimmer moet ik aanschaffen in mijn slaapkamer? Hoe stop ik doorgeslagen stoppen? U vindt een antwoord op al deze vragen in onze duidelijke en interessante blogposts.

Het tijdstip van een elektriciteitsprobleem kiest u niet en valt altijd ongelegen. Daarom hebben wij bij Elektricien Unikol Lelystad een 24/7 service waarbij we u ieder moment van de dag te hulp kunnen schieten. Zo kunnen we zelfs in de vroege ochtend of de late avond het probleem bij u thuis oplossen!

Aarzel niet en neem contact op via het nummer 0320 782 565! Dan helpen we u direct.

Contactinformatie

Elektricien Unikol Lelystad
Werkgebied Lelystad
0320 782 565
www.elektricienslelystad.nl

Call Now Button