Bent u op zoek naar een ervaren elektromonteur in Lelystad of omgeving? Wij kunnen u een elektromonteur bieden met een ruime expertise in verschillende klussen rondom het elektriciteitsnetwerk. Of het nu gaat om het vervangen of leggen van elektriciteitskabels, het controleren van uw groepenkast of het verhelpen van een vervelende stroomstoring in uw woning; wij helpen u! Door de ervaring die onze elektromonteur de afgelopen jaren heeft opgedaan kan deze u niet alleen snel voorzien van de juiste oplossing, we kunnen u ook advies geven over de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Zo maakt u altijd de juiste keuze!

Werkzaamheden elektromonteur in Lelystad

elektromonteur lelystad

De werkzaamheden die onze elektromonteur in Lelystad doet zijn zeer uiteenlopend. We houden ons bijvoorbeeld bezig met de installatie, het onderhoud en eventuele reparaties aan het elektriciteitsnet in uw woning. Denk hierbij aan:

  • Het installeren van nieuwe stopcontacten
  • Het onderhouden van uw meterkast
  • Het verhelpen van een stroomstoring.
  • Groepenkast uitbreiden

Vaak is een stroomstoring het gevolg van een overbelasting van de groepenkast. Dit kan komen door een grootstroomverbruiker binnen deze groep. Dan kan het raadzaam zijn om uw groepenkast uit te breiden met een extra groep. Ook hierbij helpen wij u graag.

Nieuwe elektra laten aanleggen in Lelystad

Bent u bezig met de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning? In veel gevallen zult u dan nieuwe elektra willen aanleggen om ook in het nieuwe deel van uw woning gebruik te kunnen maken van stopcontacten, van verlichting, enzovoorts. Wij helpen u graag bij het aanleggen van elektra in Lelystad. Dit naast het vervangen of onderhouden van uw huidige elektra.

Door onze ruime expertise in het aanleggen van elektra kunnen we u niet alleen op een snelle manier helpen, maar tevens op een vakkundige wijze. Zo weet u zeker, dat u na de aanleg van de elektra jaren vooruit kunt! Hoewel het vaak ook mogelijk is om de elektra zelf aan te leggen, kan er hierbij al snel schade of zelfs kortsluiting ontstaan. Bijvoorbeeld als de elektriciteitskabels te dicht bij elkaar liggen. Met versmelting als gevolg, of als de elektriciteitskabel op een scherp steentje ligt. Door een elektricien in te schakelen voorkomt u dit!

Elektra in huis aanleggen in Lelystad

elektra aanleggen lelystadNaast het leggen van elektriciteitskabels in en rondom uw woning, kan onze elektromonteur u tevens helpen met het aanbrengen van nieuwe stopcontacten in uw woning en nieuwe aansluitingen voor uw verlichting. Zo heeft u bij ons een alles-in-1-oplossing als u bezig bent met verbouwen.

Onze elektricien maakt enkel gebruik van hoogwaardige materialen, die jaren vooruit kunnen en erg stevig geproduceerd zijn. U wilt immers niet, dat u na een korte periode al onderhoud moet plegen aan de elektra in uw woning in Lelystad.

Erkende installateurs inschakelen

Al onze elektromonteurs zijn erkend. Om elektra te kunnen installeren hebben zij een extra certificering gehaald waaruit blijkt dat zijn of haar kennis aan alle recente normen en eisen voldoen. Een installateur in Lelystad wordt regelmatig getest hij nog aan alle eisen voldoen om met elektrische installaties te werken. Als consument weet u hierdoor dat iemand het werk verricht die verstand heeft van zaken en deze professioneel en veilig kan uitvoeren. Vooral het afleveren van veilig werk is met elektra natuurlijk van groot belang en zorgt ervoor dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan.

Bent u momenteel bezig met de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning? Onze elektromonteur geeft u graag een passend advies over de mogelijkheden en de beste oplossing voor uw situatie. Wanneer u tevreden bent met het voorstel, kunnen we u direct helpen met de uitvoering ervan. Neem snel contact op!

Waarom kiest u voor ons

  • Professionele installatie en elektra
  • Ook beschikbaar voor onderhoud en bij storingen
  • Elektra (brand)veilig aangelegd
  • Klantvriendelijk

24/7 bereikbaar

Call Now Button