Bent u op zoek naar een ervaren elektromonteur in Lelystad of de omgeving hiervan? Wij kunnen u een elektromonteur bieden met een ruime expertise in verschillende klussen rondom het elektriciteitsnetwerk in uw woning. Of het nu gaat om het vervangen of leggen van elektriciteitskabels, het controleren van uw groepenkast of het verhelpen van een vervelende stroomstoring in uw woning; wij helpen u! Door de ervaring die onze elektromonteur de afgelopen jaren heeft opgedaan kan deze u niet alleen snel voorzien van de juiste oplossing, we kunnen u ook advies geven over de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Zo maakt u altijd de juiste keuze!

Werkzaamheden elektromonteur in Lelystad

elektromonteur lelystad

De werkzaamheden die onze elektromonteur in Lelystad doet zijn zeer uiteenlopend. We houden ons bijvoorbeeld bezig met de installatie, het onderhoud en eventuele reparaties aan het elektriciteitsnet in uw woning. Denk aan het installeren van nieuwe stopcontacten in uw woning, het onderhouden van uw meterkast of het verhelpen van een stroomstoring. Vaak is een stroomstoring het gevolg van een overbelasting van de groepenkast. Dit kan komen door een grootstroomverbruiker binnen deze groep. Dan kan het raadzaam zijn om uw groepenkast uit te breiden met een extra groep. Ook hierbij helpen wij u graag.

Erkende installateurs

Al onze elektromonteuren zijn erkend. Om elektra te kunnen installeren hebben zij een extra certificering gehaald waaruit blijkt dat zijn of haar kennis aan alle recente normen en eisen voldoen. Een installateur in Lelystad wordt regelmatig getest hij nog aan alle eisen voldoen om met elektrische installaties te werken. Als consument weet u hierdoor dat iemand het werk verricht die verstand heeft van zaken en deze professioneel en veilig kan uitvoeren. Vooral het afleveren van veilig werk is met elektra natuurlijk van groot belang en zorgt ervoor dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan.

Bent u momenteel bezig met de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning? Onze elektromonteur geeft u graag een passend advies over de mogelijkheden en de beste oplossing voor uw situatie. Wanneer u tevreden bent met het voorstel, kunnen we u direct helpen met de uitvoering ervan.Neem snel contact op!

Waarom kiest u voor ons

  • Professionele installatie en elektra
  • Ook beschikbaar voor onderhoud en bij storingen
  • Elektra (brand)veilig aangelegd
  • Klantvriendelijk

24/7 bereikbaar

Call Now Button