De meterkast vormt een essentieel onderdeel van uw woning. Hier vindt u o.a. de groepenkast waar alle elektra wordt geregeld. Problemen met uw meterkast kunnen er dan ook voor zorgen, dat u bepaalde groepen niet meer kunt gebruiken. Erg vervelend als u net bezig was met koken, nog wat bestanden moest versturen, enzovoorts. Door uw meterkast in Lelystad eens per jaar te laten controleren door onze elektricien, weet u zeker dat de kans op een storing aanzienlijk kleiner wordt. Onze elektricien heeft een ruime ervaring in het onderhouden en repareren van een meterkast en kan u hier op vakkundige wijze bij helpen. Tijdens het onderhoud aan uw meterkast lopen we de verschillende elementen grondig langs en worden versleten onderdelen direct voor u vervangen.

Meterkast uitbreiden in Lelystad
meterkast lelystad

Wanneer u van plan bent om bepaalde grootstroomverbruikers aan een groep toe te voegen, kunnen wij u eveneens helpen. Soms vergeet men de groepenkast uit te breiden met een extra groep, waardoor overbelasting van het stroomnetwerk in uw woning op de loer ligt. Een vervelende situatie, want een hierbij ontstane stroomstoring is vaak lastig te verhelpen met enkel het vervangen van de gesprongen stop of het omzetten van de schakelaar. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden tot het uitbreiden van uw meterkast in Lelystad en kunnen de bijbehorende werkzaamheden direct voor u uitvoeren.

Ook voor andere werkzaamheden aan uw meterkast, buiten het uitbreiden hiervan, staat onze elektricien voor u klaar! Waarmee mogen we u helpen?

Waarom kiest u voor ons

  • Professionele installatie en elektra
  • Ook beschikbaar voor onderhoud en bij storingen
  • Elektra (brand)veilig aangelegd
  • Klantvriendelijk

24/7 bereikbaar

Bel ons! 0320-782565