In een groot aantal woningen in Lelystad komen we vandaag de dag talloze elektrische apparaten tegen. Om meerdere van deze apparaten gelijktijdig te kunnen gebruiken, heeft u voldoende stopcontacten nodig. Is het aantal stroompunten in uw woning niet toereikend? Overweeg dan om extra stopcontacten te plaatsen. Onze elektricien in Lelystad kan deze stopcontacten aansluiten. Zodoende weet u zeker dat de stroompunten werken en u er veilig gebruik van kunt maken.

Stopcontacten aansluiten is een complexe klus 

Menig inwoner van Lelystad denkt dat het aanleggen van stopcontacten niet bepaald lastig is. Toch komt er vaak meer bij kijken dan men op voorhand denkt. Zo moet u allereerst een wandcontactdoos in de muur frezen. Hier houdt het niet bij op, want u moet ook een sleuf in de muur frezen waar u de leiding in kunt verwerken. Nadat het freeswerk klaar is en de leiding en de wandcontactdoos geplaatst zijn, moet u de elektriciteitsdraden van de meterkast naar het nieuwe stopcontact trekken. Daarnaast is het belangrijk om de bedrading aan te sluiten op de elektrische installatie. Als u dit vergeet, kunt u het stopcontact immers niet gebruiken.

Gevaar van zelf een stopcontact aansluiten

Een stopcontact aansluiten is niet alleen een complexe klus, maar brengt ook risico’s met zich mee. U werkt immers met elektra en dat kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Zo kunt u bijvoorbeeld een stroomschok krijgen tijdens het aansluiten van het stopcontact. Dit is niet het enige, want er kan ook brand ontstaan. Als u een stopcontact verkeerd aansluit, kan dit namelijk kortsluiting tot gevolg hebben. Hier zit u uiteraard niet op te wachten. Neem daarom contact op met onze elektricien in Lelystad voor het aansluiten van een stopcontact. stopcontacten aanleggen

Wij denken met u mee

Zoekt u een professional die een stopcontact voor u kan aansluiten? Dan bent u bij onze elektricien in Lelystad aan het juiste adres. Wij weten namelijk als geen ander hoe wij deze klus tot een goed einde moeten brengen. Onze vakmannen zorgen er niet alleen voor dat het stopcontact veilig wordt aangesloten, maar installeren deze ook op de juiste manier. Hierdoor weet u zeker dat u straks probleemloos gebruik kunt maken van dit extra stroompunt. Onze elektricien in Lelystad sluit een stopcontact overigens niet alleen voor u aan. Wij kunnen namelijk ook met u meedenken over de beste plek voor een nieuws stopcontact.

Waarom kiest u voor ons

  • Professionele installatie en elektra
  • Ook beschikbaar voor onderhoud en bij storingen
  • Elektra (brand)veilig aangelegd
  • Klantvriendelijk

24/7 bereikbaar

Call Now Button