Kortsluiting Heeft u momenteel last van een kortsluiting in Lelystad? Schakel de hulp van onze elektriciens in om u hierbij te helpen. In veel gevallen is een kortsluiting niet direct zelf op te lossen, om het traceren van de bron van een kortsluiting behoorlijk ingewikkeld kan zijn. De ervaring en hulpmiddelen die onze elektriciens hebben, maakt het relatief eenvoudig om een kortsluiting in Lelystad te verhelpen. Des te sneller u de kortsluiting laat verhelpen, des te kleiner is de kans op ernstige ongelukken. Wist u dat een kortsluiting in het ergste geval tot een brand in huis kan leiden?

Voor het oplossen van een kortsluiting in Lelystad kunt u zowel op werkdagen, als in de weekenden op de hulp van onze elektricien rekenen. Wij bieden namelijk ook een 24/7 elektricien aan, die 24-uur per dag en 7 dagen per week voor u klaarstaat om hulp te bieden. Houd er rekening mee dat het inschakelen van onze spoedservice alleen raadzaam is bij noodsituaties. Wanneer de kortsluiting in een werkkamer ontstaan is, kunt u bijvoorbeeld ook tot een volgende dag wachten. De elektriciteit zal in dat geval nog wel in de overige ruimtes binnen uw woning werken.

Het ontstaan van een kortsluiting in Lelystad

Een kortsluiting in Lelystad kan op verschillende manieren ontstaan. In veel gevallen smelt het rubberen omhulsel van een elektriciteitskabel, waardoor de binnenzijde van de elektriciteitskabels bloot komt te liggen. Op het moment dat de binnenzijde van twee van deze kabels met elkaar in contact komen, zal er een enorme hoeveelheid energie ontstaan. Dit wordt opgemerkt door de groepen in de meterkast, waardoor de betrokken stoppen eruit zullen springen. Het vervangen van een gesprongen stop heeft in dit geval geen zin, omdat deze er al snel opnieuw uit zal springen.

Een kortsluiting in Lelystad laten verhelpen

Door onze elektriciens in te schakelen voor het verhelpen van een kortsluiting in Lelystad weet u zeker dat u binnen een korte tijd van een vakkundige oplossing bent voorzien. Wij zoeken naar de bron van de kortsluiting en bieden direct een passende oplossing, die erger voorkomt. U moet er immers niet aan denken, dat u met een brand in huis te maken krijgt. In sommige gevallen zit de bron van een kortsluiting in oude elektrische apparaten. U kunt de bron van de kortsluiting in zo’n geval zelf achterhalen door de apparaten stuk voor stuk in te schakelen.

Waarom kiest u voor ons

  • Professionele installatie en elektra
  • Ook beschikbaar voor onderhoud en bij storingen
  • Elektra (brand)veilig aangelegd
  • Klantvriendelijk

24/7 bereikbaar

Call Now Button