Het verplaatsen van de meterkast is een klusje dat erg krap komt. Een meterkast is vaak letterlijk gebonden aan tal van kabels en aansluitingen, zodat het niet eenvoudig een kwestie is van wat leidingen verleggen en klaar is Kees. Als je een meterkast wil verplaatsen in Lelystad kun je dat dus het beste aan een ervaren elektricien overlaten.

Werk voor een expert!

In een meterkast komen alle aansluitingen van een woning binnen. Denk hierbij aan de aansluiting voor elektriciteit, maar ook aan aansluitingen voor gas, water en telefonie. Al deze aansluitingen moeten worden verlegd. Daar sommige aansluitingen verzegeld zijn, is de komst van de energieleverancier soms noodzakelijk. De medewerker van de energieleverancier zal de aansluitingen omleggen, kijken of alles deskundig is aangesloten en de boel verzegelen. Op deze manier hoopt men te voorkomen dat er stiekem met de aansluitingen wordt gerommeld. Het doorbreken van de verzegeling op eigen houtje is niet toegestaan en kan streng bestraft worden!

Doordat er bij het verplaatsen van een meterkast zoveel komt kijken, is het vaak een wat duurdere klus. De kosten zullen al snel in de duizenden euro’s lopen – iets waar bij de verbouwing dus terdege rekening mee gehouden dient te worden. Wanneer dit budget er niet is, is het vaak verstandiger om met de huidige beperkingen te leren leven en de meterkast op de plaats te laten staan waar ‘ie nu staat. Zelf gaan rommelen aan de meterkast is ten eerste zeer onverstandig maar daarnaast in vele gevallen zelfs strafbaar.

Waarom kiest u voor ons

  • Professionele installatie en elektra
  • Ook beschikbaar voor onderhoud en bij storingen
  • Elektra (brand)veilig aangelegd
  • Klantvriendelijk

24/7 bereikbaar

Bel ons! 0320-782565