Wanneer u vandaag nog hulp van een elektricien nodig heeft, kunt u de hulp van onze elektricien met spoed in Lelystad inschakelen. Onze elektricien staat 24-uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om hulp te bieden bij uiteenlopende klussen! Houd er rekening mee dat er aan het inschakelen van de elektricien met spoed in Lelystad extra kosten verbonden zitten. Het inschakelen van onze spoedservice is zodoende enkel aan te raden als u niet tot een volgende werkdag kunt wachten. Voor het uitbreiden van de meterkast heeft onze hulp bijvoorbeeld niet op de zaterdagavond nodig.

Er zijn echter voldoende situaties waarbij deze hulp van een elektricien met spoed in Lelystad wel gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan een kortsluiting in uw woning. Het zal u niet onbekend zijn dat een kortsluiting in het ergste geval een brand tot gevolg kan hebben. Denkt u zich eens in welke gevaarlijke situaties hierbij voor uzelf, uw kinderen en huisdieren kunnen ontstaan! Reden genoeg om een kortsluiting zo snel mogelijk te laten verhelpen door een spoedelektricien. Naast de hulp die wij bieden bij het oplossen van een kortsluiting, kunnen we ook helpen bij het oplossen van stroomstoringen.

Elektricien met spoed in Lelystad helpt bij stroomstoringen

elektricien met spoed

Stroomstoringen in huis kunnen op verschillende manieren ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een kortsluiting, een overbelasting van de meterkast, enzovoorts. In veel gevallen is er weinig aan een stroomstoring te doen, zonder dat u de precieze bron gedetecteerd heeft. U kunt in ieder geval altijd proberen de gesprongen stop in de meterkast te vervangen. In sommige gevallen zal dit voldoende zijn om een stroomstoring op te lossen. Controleer ook altijd of uw buren eveneens last hebben van de stroomstoring. Dit zou erop kunnen duiden dat het om een algehele stroomstoring in uw wijk gaat. De netbeheerder is in dit geval verantwoordelijk voor het oplossen van de stroomstoring.

Kortsluiting laten verhelpen met spoed

Onze elektricien met spoed in Lelystad inschakelen is sterk aan te raden in het geval van kortsluitingen. Kortsluitingen zijn doorgaans het gevolg van de binnenzijden van twee elektriciteitskabels die met elkaar in contact komen. De grote hoeveelheid energie die hierbij ontstaat zorgt ervoor dat de stop in de groepenkast eruit springt. Het vervangen van de gesprongen stop heeft in dit geval geen effect, omdat de grote hoeveelheid energie bij het opnieuw inschakelen van de stroom direct weer zal ontstaan.

Waarom kiest u voor ons

  • Professionele installatie en elektra
  • Ook beschikbaar voor onderhoud en bij storingen
  • Elektra (brand)veilig aangelegd
  • Klantvriendelijk

24/7 bereikbaar

Bel ons! 0320-782565